03-10-08

ONZE LAATSTE UURTJES

Aloha iedereen,

Met gemengde gevoelens zijn we hier met onze laatste nieuwsflash ; enerzijds blij dat we terug kunnen naar onze familie en vriendjes, anderzijds een beetje triest omdat er een einde moet en zal komen aan deze spetterende week!

Zoals gisteren gemeld keek iedereen reikhalzend uit naar de GROTE 4 KLAVER PLAYBACKSHOW ..... en u heeft de sfeerbeelden misschien al gezien, het werd alweer een adembenemend spektakel! De juffies en meesters zetten naar jaarlijkse gewoonte de toon en meteen ook hun beste (dans)beentje voor en kozen voor een choreografisch getint dansnummer . Maar toen werd het tijd voor het professionele werk. Alle grote namen van de muziekwereld waren aanwezig. Van over Spring naar Crazy frog  andere  K 3's ... het werd een avondje om in te kaderen. Na een kort maar krachtig dansfestijn gingen we allen naar ons bedje voor een welverdiende nachtrust.

Het was vroeg dag en iedereen begon na de gebruikelijke "was en plas" met de kamers uit te "mesten". Van wie is dit blauwe washandje? Heeft er iemand mijn blauwe pyjama gezien? Van wie is deze ongelofelijke stinkkous? Alles werd, al dan niet netjes, in de valiezen gestopt en straks vliegen we nog een laatste keer in. Er is nog tennis en atletiek en normaal nog ijsschaatsen als toetje , maar aangezien dit op een openluchtpiste is en het nu "oude wijven" aan het regenen is, kijken we nog even de kat uit de boom.

Straks nog een lekkere maaltijd en dan wordt het tijd om het Netepark in Herentals goeiedag te zwaaien. We hopen zonder files veilig terug op school te geraken. Uw eerste topsportertjes worden verwacht rond de klok van 3-en in Asper, om dan af te zakken naar Baaigem en Vurste. Maak u geen zorgen mocht het iets later zijn, we komen zeker en vast vandaag nog naar huis!!

Tenslotte mogen we zeker en vast niet vergeten om iedereen te bedanken die zijn steentje meer dan bijgedragen heeft om deze sportklas te laten slagen ; de oudercomités van de verschillende vestigingen voor hun financiële steuntje in de rug; juf Hélène voor alle mogelijke hulp en deze fijne lap top en jullie lezers en mailers voor jullie interesse, dankwoordje of briefje. De kinderen en wij, begeleiders appreciëren dit enorm, echt waar! Ook het school-en gemeentebestuur willen we bedanken en tevens juf Mieke voor haar hulp in de voorbereiding ; hopelijk ben je er volgend jaar terug bij. Bedankt ook aan alle kindjes op school en alle lieve "kullega's" om ons straks met open armen zo warm te ontvangen, leuk hoor!!! Last but not least willen we natuurlijk ook onze directie juf Myriam in de bloemetjes zetten voor haar tomeloze inzet telkens opnieuw en om ons de kans te bieden deze stages te organiseren !! Uit de grond van ons hart , BEDANKT (x 1000)

Voila , tot zover de laatste flash en bij deze groeten we u tot volgend jaar of tot op één van onze vele leuke evenementen op school  !!!!

CIAOOOOOOOO,

yours truly

09:15 Gepost door Dirk Meester in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Jordi ,3 dlj en allen Wat was dat voor een leuk feestje zeg al die blije gezichtjes geeft een super gevoel van echt een geslaagde week , Hartelijk dank aan al de juffen en meesters die dit mogelijk maakten DIKKE PROFICIAT en Jordi je zult wel moe zijn en ben blij dat ik je zal terug zien ,tot straks dikke zoenen van mama ,papa, sean en t'babytje in de buik nog steeds

Gepost door: de neytekes | 03-10-08

De commentaren zijn gesloten.